Kostrådgivning online på distans – Personlig kostrådgivning

Kostrådgivning online på distans

Kostrådgivning online på distans – coaching & pepp – jag hjälper dig komma igång med att äta hälsosammare på ett enkelt sätt med små förändringar.

Jag tror inte att alla kan bli 100 procent hälsosamma då det är en ogenomförbar uppgift för de allra flesta. Däremot tror jag att alla, även Du, kan göra små enkla livsstilsförändringar, förändringar som ger stora hälsosamma effekter. Investera i din hälsa med hjälp av kostrådgivning online på distans med coaching! Jag hjälper dig att förändra dina vanor och genomföra en hållbar långsiktig livsstilsförändring, utifrån dina mål, dina förutsättningar och din livsstil för att nå ditt mål. Jag kommer att som kostrådgivare online på distans att coacha dig och vara ett stöd under hela processen.

Låt jobbet betala – kostrådgivning ingår som friskvårdsförmån och friskvårdsbidrag

Kostrådgivning går utmärkt att använda som friskvård genom jobbet. Om din arbetsgivare har friskvårdsbidrag för sina anställda så kan du låta jobbet betala din kostrådgivning. När du startar din kostrådgivning hos mig får du en faktura med ditt namn, personnummer och adress samt att fakturan gäller kostrådgivning. Denna faktura samt ett kvitto eller en utskrift från ditt bankkonto på att du har betalt fakturan lämnar du in hos din arbetsgivare och kan därefter få hela eller delar av pengarna tillbaka.

Hör med ditt arbete om de erbjuder friskvårdsförmåner i din anställning!

Boka personlig kostrådgivare online på distans med mig och investera i din hälsa

Behöver du hjälp med att komma igång och äta hälsosammare på ett enkelt sätt och med små förändringar? Med kostrådgivning och coaching får du individuellt anpassade tips på hur du lätt kan göra enkla livsstilsförändringar. Har du inte tid att äta hälsosamt? Är det svårt att få med familjen i dina nya kostvanor? Saknar du ork och energi och behöver hjälp med motivationen? Behöver du gå ner i vikt eller har du svårt att dra ner på eller sluta med socker?

Är du redo att göra en livsstilsförändring och investera i din hälsa? Tveka inte att boka dig här för en personlig kostrådgivning online med coaching!

Hur går det till med kostrådgivning online på distans?

Hos mig får du hjälp med personlig kostrådgivning online på distans – via mail, Skype eller Zoom, utan att du behöver ta dig hemifrån! Varje klient får individuell coaching och tips. Råd och rekommendationer anpassas efter dina mål, dina förutsättningar och din livsstil. Kostrådgivning online på distans via mail kräver inga tidsbokningar och du behöver inte anpassa din vardag. Du kommunicerar via mail när det passar dig, oavsett tid på dygnet.

Vid en kostrådgivning fyller du i en matdagbok för 3-7 dagar. På detta gör jag en kostanalys med näringsvärdesberäkning och tittar på vilka näringsämnen du får i dig och i vilka mängder. Utifrån detta ger jag dig personliga kostråd och tips på enkla förändringar i din kost för att nå just dina mål. Vill du även bli coachad så ställer jag frågor om din hälsa, motionsvaror och personlig målsättning så att jag på bästa sätt kan hjälpa just dig fram till ditt mål. Under coachningen gör vi uppföljningar över både framsteg och svårigheter. Jag ger dig vid behov fler tips och coachar dig för att du lättare ska nå ditt mål.

Din personliga målsättning kan till exempel vara:

  • må bättre eller förebyggande hälsosyfte – för dig som vill äta hälsosammare, förbättra din hälsa, bli piggare, få bättre och jämnare humör, bättre sömn, koncentration eller mer energi och ork, få kontroll över din stress
  • sockerberoende – äter du för mycket socker? Få hjälp med att dra ner på socker eller få hjälp med verktyg att sluta helt med socker
  • viktminskning – för dig som vill gå ner i vikt och hitta ett sätt att hålla din vikt på ett enkelt sätt

Vilken diet och vilken metod använder jag som kostrådgivare?

Det kommer hela tiden nya dieter och ny forskning i media som säger vad du ska äta och inte äta. Det finns ingen diet som passar alla då vi har olika mål och förutsättningar samt att vi reagerar olika på mängden fett, kolhydrater och protein. Ska du följa en diet bör du hitta en diet du mår bra av och som du själv känner att du klarar av att hålla en längre tid.

Jag förespråkar ingen speciell diet utan rekommenderar istället att du gör hållbara livsstilsförändringar i form av små enkla förändringar som inte känns som uppoffringar. Genom en kostanalys tar jag reda på om du verkar få i dig de näringsämnen du behöver och ser om du får en balanserad och hälsosam kost. Som kostrådgivare arbetar jag med kost som är naturlig, det vill säga mat utan så få tillsatser som möjligt. Hemlagat, sparsamt processat, ekologiskt och närproducerat är det som står mig närmast om hjärtat. Även jag har mina laster, exempelvis choklad, och jag tror inte på några förbud utan allt är tillåtet i lagom doser. Det viktigaste är att du till vardags äter så bra du kan och att du får i sig de näringsämnen du behöver.

Kostrådgivning online på distans – priser

Kostrådgivning

Kostanalys av matdagbok över 3-7 dagar med kostråd och tips på enkla förändringar individuellt anpassat för dig.

695 kr

Uppföljning ny kostanalys och kostråd 499 kr

Beställ

Kostrådgivning och coaching

Kostanalys av matdagbok över 3-7 dagar med kostråd och tips på enkla förändringar individuellt anpassat för dig. Livsstilsrådgivning och coaching 4 veckor.

1994 kr

Fortsatt coaching därefter 750 kr per månad eller
198 kr per vecka

Beställ

Livsstilsrådgivning

Livsstilsrådgivning och coaching 4 veckor

1495 kr

Fortsatt coaching därefter 750 kr per månad eller
198 kr per vecka

Beställ