Livsstilsrådgivning för en fungerande vardag med mindre stress, bättre hälsa – nå dina drömmar och mål.

Behöver du hjälp med att få en fungerande vardag med mindre stress? Med livsstilsrådgivning och coaching kan du få en bättre balans i din vardag mellan arbete, familj och hälsa. Känner du att du inte har tid att träna? Behöver du mer tid för familjen eller egentid? Får du för lite sömn eller saknar du ork och energi? Räcker inte alla timmarna till för alla måsten i ditt liv? Behöver du motivation och tips i hur du kommer igång med träning eller att gå ner i vikt? Har du en dröm om att jobba med något annat eller har du andra drömmar och mål som aldrig blir av? Kontakta mig för att se hur jag kan hjälpa dig att nå dina drömmar och förändra ditt liv med en livsstilscoach.

Hos mig kan du få personlig livsstilsrådgivning och coaching online – via mail, Skype eller Zoom, och du kan få coaching utan att lämna ditt hem! Varje klient får personligt anpassad coaching och tips. Du får råd och rekommendationer som är anpassade efter dina mål, dina förutsättningar och din livsstil. Livstilsrådgivning online via mail kräver inga tidsbokningar och du behöver inte anpassa din vardag. Du kommunicerar via mail när det passar dig, oavsett tid på dygnet.

Hur går det till?

Vid en livsstilsrådgivning och coaching ställer jag frågor om din personliga målsättning och ger tips och råd anpassade för just din livsstil. Vi lägger upp en livsstilsplan med flera små delmål som hjälper dig på vägen fram. Fokus kommer att ligga på din personliga målsättning men vi kan komma att beröra flera områden som exempelvis kost, fysisk aktivitet, stress, motivation och vad som får dig att må bra på ett psykiskt plan. Vi gör uppföljningar över både framsteg och svårigheter och vid behov får du fler tips och råd för att du lättare ska nå ditt mål.

Alla kan göra små enkla livsstilsförändringar

Min filosofi är att alla, även Du, kan göra små enkla livsstilsförändringar som ger stora hälsosamma effekter.

Jag hjälper dig att förändra dina vanor och genomföra en hållbar långsiktig livsstilsförändring, utifrån dina mål, dina förutsättningar och din livsstil för att nå ditt mål. Jag kommer att coacha dig och vara ett stöd under hela processen.

Är du redo att göra en livsstilsförändring och investera i din hälsa? Tveka inte att anmäla dig för en personlig livsstilsrådgivning och coaching!

Prislista

Kostrådgivning

Kostanalys av matdagbok över 3-7 dagar med kostråd och tips på enkla förändringar individuellt anpassat för dig.

695 kr

Uppföljning ny kostanalys och kostråd 499 kr

Beställ

Kostrådgivning och coaching

Kostanalys av matdagbok över 3-7 dagar med kostråd och tips på enkla förändringar individuellt anpassat för dig. Livsstilsrådgivning och coaching 4 veckor.

1994 kr

Fortsatt coaching därefter 750 kr per månad eller
198 kr per vecka

Beställ

Livsstilsrådgivning

Livsstilsrådgivning och coaching 4 veckor

1495 kr

Fortsatt coaching därefter 750 kr per månad eller
198 kr per vecka

Beställ